Tilsynsførende Peter Steffensen

Pææsentation

Mit navn er Peter Steffensen, og jeg er 61 år gammel. Jeg er viceskoleleder på Busses Skole, som er en friskole i Gentofte med ca. 300 elever.

Jeg har arbejdet som lærer i mere end 30 år. Først i folkeskolen og de seneste mange år på Busses Skole, hvor jeg har undervist både små og store elever i forskellige fag.

Jeg har pænt kendskab til Lilleskoleverdenen, både gennem mit arbejdsmæssige og private netværk, og som besøgende på skolen i forbindelse med elever, der skiftede til vores skole efter 6-7.klasse, dengang I ikke havde overbygning.

Jeg har på egen skole ansvaret for lovbestemte selvevaluering, som er alternativet til at have en ekstern tilsynsførende. Jeg er certificeret tilsynsførende i 2013.

Peter Steffensen